Laillisuus & Tietosuoja

 



1. Tietosuojakäytäntö

Winyol Healthcare Limited pitää tietosuojaa erittäin tärkeänä, ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä henkilötietojesi käsittelystä.

Sen vuoksi olemme määritelleet toimintatavat, joiden mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Winyol Healthcare Limited (”Kondomishop.fi”) toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Missä tietojasi säilytetään?
Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti.

ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa Winyol Healthcare Limited käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Tietojasi voidaan jakaa Winyol Healthcare Limited sisällä. Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Winyol Healthcare Limited-konsernin ulkopuoliselle osapuolelle.
Paikallinen Winyol Healthcare Limited-yhtiö toimii henkilötietojen käsittelijänä, joka käsittelee henkilötietoja ruotsalaisyhtiön puolesta.

Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. Löydät kussakin prosessissa käytettävät kolmannet osapuolet alta.

Mikä on käsittelyn oikeudellinen peruste?
Sinulta keräämiemme henkilötietojen käsittelyn osalta ilmoitamme jokaisessa tapauksessa, onko henkilötietojen ilmoittaminen lakisääteistä vai vaaditaanko sitä sopimuksen solmimiseen sekä onko henkilötietojen ilmoittaminen pakollista ja mitä henkilötietojen ilmoittamatta jättämisestä mahdollisesti seuraa.

Mitä oikeuksia sinulla on?
Oikeus saada nähtäväksi:
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä yhtiöön Winyol Healthcare Limited, joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla (Klikkaa tästä).

Oikeus siirrettävyyteen:
Aina, kun Winyol Healthcare Limited käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.Aina, kun Winyol Healthcare Limited käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.

Oikeus oikaisuun:
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.

Jos sinulla on Winyol Healthcare Limited-tili voit muokata henkilötietojasi tili.

Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa Winyol Healthcare Limited-yhtiön käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa (Klikkaa tästä) seuraavia tilanteita lukuun ottamatta
*sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
*sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain
*sinulla on maksamaton velka Winyol Healthcare Limited:lle, maksutavasta riippumatta
*sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana
*velkasi on myyty kolmannelle osapuolelle viimeisten kolmen vuoden aikana tai yhden vuoden aikana edesmenneiden asiakkaiden osalta
*luottohakemuksesi on hylätty viimeisten kolmen kuukauden aikana
*jos olet tehnyt ostoksia, säilytämme ostoon liittyvät henkilötietosi kirjanpitosäännösten perusteella

Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi:
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit.
Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:
* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
* muokkaamalla Winyol Healthcare Limited-tilin asetuksia

Oikeus rajoitukseen:
Sinulla on oikeus pyytää, että Winyol Healthcare Limited rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:
* Jos kiellät Winyol Healthcare Limited:s-yhtiön oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, Winyol Healthcare Limited-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä oikeutetun edun varmennuksen aikana.
* Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, Winyol Healthcare Limited-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.
* Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.
* Jos Winyol Healthcare Limited ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:
Jos mielestäsi Winyol Healthcare Limited käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Henkilötietovastaava
Winyol Healthcare Limited
Edge Water Business Complex
Triq Elija Zammit
STJ3150 St Julians
MALTA

Sähköpostil:info@kondomishop.fi

Osakeyhtiörekisteri: MFSA (Malta Financial Services Authority)
Registration Office
Y-tunnus: C 54208
Valtuutettu edustaja: Lars Christian Beitnes
ALV-rekisterinumero: ALV-numero MT20546929



2. Online-ostamista koskeva tietosuojakäytäntö

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme online-tilaustasi yhtiössä Winyol Healthcare Limited käsittelemällä tilauksiasi ja palautuksiasi online-palveluissamme ja lähettääksemme sinulle ilmoituksia toimituksen tilasta tai mahdollisista ongelmista tuotteidesi toimituksessa. 

Käytämme henkilötietojasi maksujesi hallinnoimiseen.

Käytämme tietojasi myös tuotteisiin liittyvien reklamaatioiden ja takuuasioiden käsittelyyn.

Henkilötietojasi käytetään, jotta voimme tunnistaa sinut ja varmistaa, että ikäsi oikeuttaa sinut online-ostoksiin, sekä osoitteesi vahvistamiseksi ulkoisilta kumppaneilta. 

Haluamme tarjota sinulle erilaisia maksuvaihtoehtoja ja teemme analyysejä, mukaan lukien maksuhistoriasi ja luottotietojen tarkistukset, selvittääksemme, mitkä maksutavat ovat sinulle mahdollisia.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Keräämme seuraavia henkilötietoja
* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* maksutiedot ja maksuhistoria
* luottotiedot
* tilaustiedot

Jos sinulla on Kondomishop-tili käsittelemme myös tilin tai jäsenyyden osalta annettuja henkilötietojasi, kuten
* tili-ID
* ostoshistoria

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; yrityksille osoitteesi vahvistamiseksi, viestintätoimistoille tilausvahvistuksen lähettämiseksi, varasto- ja jakelutoimittajille tilauksesi toimituksen yhteydessä. Maksupalveluiden toimittajille maksuasi varten. Luottotietoyrityksille tunnistamista ja luottotarkistuksia varten, sekä perintäyrityksille.

Huomaa, että monilla näistä vastaanottavista yrityksistä on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Winyol Healthcare Limited pystyy hallinnoimaan tilaustasi ja toimittamaan sen sinulle.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet aktiivinen jäsen.

Säilytämme henkilötietojasi 36 kuukautta viimeisimmän ostosi jälkeen, jos sinulla on tili.

Säilytämme henkilötietojasi 6 kuukautta viimeisimmän ostosi jälkeen, jos maksat kassalla kirjautumatta sisään.

Automatisoitu päätöksenteko:
Kun haet maksutavaksi luottoa, suoritamme automatisoidun päätöksenteon luottohakemuksesi perusteella. Sinulla on oikeus ilmaista näkemyksesi ja kyseenalaistaa päätös henkilökunnan jäsenelle.



3. Suoramarkkinointia koskeva tietosuojakäytäntö

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle etuja markkinointitarkoituksessa, tietoa kyselytutkimuksista sekä kutsuja sähköpostilla.

Optimoidaksemme Kondomishop-kokemuksesi toimitamme sinulle asianmukaista tietoa, tuotesuosituksia, muistutuksia ostoskoriisi jääneistä tuotteista sekä yksilöityjä etuja. Kaikki nämä palvelut perustuvat aiempiin ostoksiisi, klikkauksiisi ja meille antamiisi tietoihin.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja
* yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postinumero
* sukupuoli (jos ilmoitat tiedon meille)
* klikkaamasi tuotteet ja edut
Jos sinulla on Kondomishop-tili käsittelemme myös tilin ja jäsenyyden osalta annettuja henkilötietojasi, kuten
* nimi
* osoite
* ikä
* ostoshistoria
* navigointisi ja klikkauksesi sivustolla

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; mediatoimistoille ja teknisille toimittajille fyysisen ja digitaalisen suoramarkkinoinnin jakelua varten.
Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Winyol Healthcare Limited-konsernin ulkopuoliselle osapuolelle.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi suoramarkkinoinnin.

Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltää suoramarkkinointi.
Niin tehdessäsi Winyol Healthcare Limited ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia suoramarkkinointietuja tai tietoja.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:
* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
* muokkaamalla Kondomishop-tilin asetuksia
* ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen info@kondomishop.fi

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi suoramarkkinointiin, kunnes peruutat lupasi.



4. Kondomishop-tiliä koskeva tietosuojakäytäntö

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi luodaksemme sinulle henkilökohtaisen asiakastilin ja hallinnoidaksemme sitä, jotta voimme tarjota sinulle yksilöidyn ja asianmukaisen Winyol Healthcare Limited-kokemuksen.

Annamme sinulle tilaushistoriaasi ja tilauksiasi koskevia tietoja ja mahdollistamme tilisi asetusten käsittelyn (mukaan lukien toiveet markkinoinnista). Tarjoamme sinulle myös helppoja tapoja pitää tiedot, esimerkiksi yhteys- ja maksutiedot, ajan tasalla. Lisäksi annamme sinulle kokosuosituksia sekä mahdollisuuden tallentaa tuotteita ostoskoriisi ja arvostella meiltä ostamiasi tuotteita.

Tarjotakseen sinulle asianmukaisia tuotesuosituksia Winyol Healthcare Limited käsittelee navigointi- ja selauskäyttäytymistäsi digitaalisilla alustoillamme, ostoshistoriaasi, tuotearviointejasi sekä tietoa, jota olet antanut meille tilisi kautta.

Millaisia henkilötietoja keräämme?
Käsittelemme aina sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, jotka syötät kirjautuessasi Winyol Healthcare Limited-tilille.
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos annat tiedot meille:
* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero
* syntymäaika
* sukupuoli
* maa
* tiliasetukset
* salatut maksukorttitiedot

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos teet ostoksia
* tilaushistoria
* toimitustiedot
* maksuhistoria

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiisi liittyviä henkilötietoja
* klikkaushistoria
* navigointi- ja selaushistoria

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Verkkosivuston optimointiin käytämme verkkosivustojen kehittäjiä ja analysointityökaluja tuotearviointiin.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Tiliisi liittyvien henkilötietojen käsittely perustuu lupaasi, jonka annat luodessasi Winyol Healthcare Limited-tilin.

Henkilötietojesi käsittely asianmukaisen tuotetiedon tarjoamiseksi sinulle perustuu oikeutettuun etuumme.

Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn. Niin tehdessäsi tilisi lakkautetaan eikä Winyol Healthcare Limited pysty tarjoamaan sinulle edellä mainittuja palveluita.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin sinulla on aktiivinen Winyol Healthcare Limited-tili.

Sinulla on milloin tahansa oikeus lakkauttaa tilisi. Jos teet niin, tilisi olemassaolo lakkaa eikä sinua enää pidetä aktiivisena. Säilytämme henkilötietosi, jos laki sitä vaatii tai vireillä on kiista.
Emme pidä sinua aktiivisena tilinhaltijana, jos et ole
* avannut sähköpostiviestiä 1 vuoteen
* tehnyt tilausta 3 vuoteen tai
* kirjautunut sisään 2 vuoteen

Kun tilisi on lakkautettu, tietosi poistetaan.

Oikeus kieltää tietojesi käsittely:
Sinulla on oikeus kieltää Winyol Healthcare Limited:s-yhtiön oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@kondomishop.fi. Tilisi poistetaan emmekä pysty suorittamaan sinulle palveluitamme.



5. Asiakaspalvelua koskeva tietosuojakäytäntö

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme kyselyitäsi sekä käsitelläksemme tuotteisiin liittyviä reklamaatioita, takuuasioita ja tekniseen tukeen liittyviä asioita sähköpostilla.

Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi on ongelma.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot
* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* syntymäaika
* maksutiedot ja maksuhistoria
* luottotiedot
* tilaustiedot
* tili-numero
* kaikki asiaan liittyvä kirjeenvaihto

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu yhtiön Winyol Healthcare Limiteds oikeutettuun etuun.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi 7 päivää puhelin- ja sähköpostikirjauksia ja kirjeenvaihtoa varten sekä 12 kuukautta tapauksen hallintaa varten.



6. Evästeitä koskeva tietosuojakäytäntö

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Miten käytämme evästeitä?
Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen.

Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi.

Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook ja Vimeo, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Yhdistämme evästetunnuksesi tilisi osalta annettuihin tai kerättyihin henkilötietoihisi vain, jos olet kirjautunut tilillesi.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista materi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain, jos olet kirjautunut Kondomishop-tilille.

Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Winyol Healthcare Limited ei säilytä henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista.

Löydä Oikea Koko

Hitta rätt kondom storlek

Oikean kokoinen kondomi parantaa mukavuutta ja lisää suorituskykyä.

Merkki

  • EXS
  • My Size
  • Soft
  • Worlds Best Kondomer
  • Fromms
  • Manix
  • Pjur
  • Ritex
  • Love Light
  • SKYN
  • Mates
  • Ormelle